Frumuseţea, cartea de vizită a femeii

Prima impresie pe care o persoană şi-o face atunci când cunoaşte o altă persoană este cea mai importantă.

Femeile, însă, stiu că pentru a crea o impresie foarte bună este nevoie nu doar de carismă ci şi de, frumuseţe. Pentru a fi frumoase reprezentantele sexului frumos apelează cel mai adesea la make-up artişti.

Unul dinte aceştia, Adina Busuioc vă dezvăluie secretele unui machiaj de succes dar şi tendinţele din această toamnă-iarnă.

Se spune că moldovencele sunt cele mai frumoase femei din România. Însă un machiaj făcut ca la carte, de un profesionist, le face să fie de-a dreptul sclipitoare. Femeile trebuie să știe însă, că nu orice fel de fard ori de ruj le prinde.

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați make-up artiști din Botoșani, Adina Busuioc, spune că pentru un look spectaculos,trebuie să ţinem cont de caracteristicele feţei.

După forma ochilor, a pomeţilor sau a buzelor puteţi alege culorile care vă scot în evidenţă trăsăturile. În această toamnă-iarnă în vogă sunt buzele gotice sau roşii. Buzele conturate în roşu aprins sau smokey eyes sunt elementele prin care femeile se pot remarca.

Cât despre culori…

Adina Busuioc mai spune că ultimii trei ani botoşănencele au început să pună accent tot mai mult pe felul în care arată.

Zilnic, femei de toate vârstele, trec pragul saloanelor de înfrumuseţare, pentru a fi cât mai frumoase.

Fără doar și poate cele mai apreciate machiaje sunt cele dau senzația de naturalețe.

Citeste si:

Facebook Comments