VIDEO! Frumusețile naturii surprinse în imagini grăitoare

O imagine face cât o mie de cuvinte. Mai ales atunci când redă frumusețea de netăgăduit a naturii. Asta au simțit și cei 20 de copii care au participat în acest weekend la un adevărat maraton de fotografie în mijlocul naturii. Au urcat munții, au vizitat cetăți din veacuri de mult apuse și bineînțeles au învățat să călătorească în regatul sălbatic cu ajutorul obiectivului fotografic.

În acest weekend, peste 20 de copii care au participat timp de o lună de zile la cursurile Clubului FOTO al Palatului Culturii din Botoșani și au ieșit în mijlocul naturii pentru o lecție practică. Timp de două zile au călătorit pe munte, au vizitat monumente istorice, ba chiar au văzut și casa copilăriei lui Ion Creangă. Evident, au imortalizat cu ajutorul aparatelor foto, sute de peisaje și locuri interesante din natură.

Propriu-zis această excursie a fost una de documentare și fotografiere în teren a obiectivelor după cursurile teoretice ale Foto Club ediția a VI a.

Au participat tineri din cadrul ONG-ului Carpates dar și din grupa foto a Palatului Copiilor Botoșani, acțiunea fiind organizată de Direcția Județeană de Tineret și Sport Botoșani

 

Citeste si:

Facebook Comments