Furtună în… ALDE Botoșani

Furtună în… ALDE Botoșani.

De când Lilian Mincă a preluat conducerea județeană a ALDE Botoșani, în organizația județeană apele au devenit tot mai tulburi. Din cauza rezultatelor sub media pe țară, conducerea centrală a partidului a decis schimbarea conducerii organizației județene de la Botoșani. Decizie care nu a fost bine primită de membrii din filială.

După un scandal provocat de fosta conducere, care a refuzat să recunoască numirea lui Mincă în fruntea partidului, aceasta nu numai că a schimbat echipa de coordonare a filialei dar a schimbat şi conturile la bancă, specimenul de semnătură şi alte aspecte administrative.

După schimbările din conducerea filialei, următorul pas este realizarea listei de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Miercuri, 19 octombrie, lista va fi înaintată conducerii centrale, iar pe 24 octombrie vor fi prezentați candidații ALDE Botoșani pentru alegerile parlamentare.

Vechea conducere a fost acuzată și pentru că nu au strâns semnăturile de susținere a listei de candidați pentru alegerile parlamentare. Iar ca măsură disciplinară, s-a decis ca 3 din cei 48 de consilieri locali din județul Botoșani să fie excluși din partid. Și, totodată, aceștia vor pierde și funcția de consilier local.

Noul președinte al ALDE Botoșani a anunţat că target-ul organizației pe care o coordonează va fi de un mandat de senator şi unul de deputat.

 

Citeste si:

Facebook Comments