Garderobă înnoită cu haine la mâna a doua

Garderobă înnoită cu haine la mâna a doua

Hainele second-hand au trecere din ce în ce mai mare în rândul botoşănenilor.

Dacă acum caţiva ani, când s au înfiinţat primele magazine în care se vând haine la mâna a doua, oamenii uitau să le treacă pragul, aztăzi acestea au devenit extrem de populare. Iar comerţul cu haine la mana a doua se dovdeşte a fi o afecere prosperă, indiferent dacă e criză sau nu. În ultima perioadă, proprietarii unor astfel de magazine spun că numarul clienţilor a crescut.

Motivele pentru a intra în astfel de magazine şi a ne achiziţiona haine sunt numeroase. Preţurile produselor vânute în aceste locații sunt cu mult mai mici decât cele ale produselor cumparate cu etichetă din magazine.

În plus, calitatea este de cele mai multe ori superioară, iar multe dintre produse poarte etichetele firmelor de renume din lume. Cumpărătorii sunt de toate vârstele și clasele sociale sociale: de la cei care nu îşi permit să achiziţioneze haine noi din magazine, până la cei care s-au plictisit de oferta aceloraşi magazine şi sunt în căutarea unor elemente vestimantare deosebite.

Pieţele second-hand s au dezvoltat cu mare suscces dupa anii ‘90. Majoritatea mărfurilor sunt importate din Germania, Franţa, Elveția, precum şi alte tări europene. Astfel, cumpărătorii pot găsi la preţuri foarte mici, începand de la 1 leu pana la cateva sute de lei haine de calitate înaltă şi modele diverse.

Citeste si:

Facebook Comments