VIDEO! Gata cu weekend-urile urât mirositoare

De aproape un an de zile, fiecare sfârșit de săptămână devine urât mirositor, la Botoșani. Ghenele de gunoi se transformă în reale focare de infecție și munți de gunoaie. Autoritățile arată cu degetul spre Urban Serv iar la rându-i, firma de salubrizare indică drept vinovat programul de la depozitul de deșeuri Stăuceni. Iată că, situația este pe cale să se schimbe iar depozitul ecologic ar putea fi deschis și duminica.

Așteptat cu mare interes, depozitul de deșeuri de la Stăuceni a fost un generator de probleme. De administrare se ocupă o firmă suceveană iar de la bun început, conducerea societății a stabilit ca duminica depozitul să fie închis. Șefii de la Consiliul Județean nu au avut însă nimic de obiectat dar pe parcurs și-au dat seama că au făcut o greșeală greu de reparat.

Pentru că duminica depozitul este închis, societatea Urban Serv nu are unde să ducă gunoiul colectat de pe platformele din Botoșani iar asta conduce la o problemă extrem de urât mirositoare. Problema ar fi pe cale să se rezolve .

Pentru ca situația să fie la un pas de rezolvare a fost însă nevoie de un an de zile. Modificarea de program ar reprezenta o gură de oxigen şi pentru Urban Serv având în vedere că societatea a fost aspru criticată în ultima perioadă.

Propunerea de modificare a programului de funcţionare de la depozitul ecologic ar urma să fie dezbătută în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean.

Citeste si:

Facebook Comments