VIDEO! Geniul de Botoșani a dat Cambridge-ul pe Iași

Ar fi putut să plece în lume, să-și croiască un viitor strălucit peste granițe, acolo unde sistemul încurajează valorile, însă a ales o Universitate din țară!
Tânărul fenomen al Botoșanilor, rămâne să studieze în România! Deși a fost admis și dorit de universități de prestigiu din străinătate, Ștefan Bălăucă nu-și părăsește țara.

Adolescentul care a reușit să obțină locuri fruntașe la olimpiade la nivel internațional, a decis să urmeze cursurile Facultății de Fizică din Iași.

Marea Britanie este în topul preferințelor elevilor de elită, când vine vorba de alegerea unei universități. Ștefan Bălăucă a fost admis la Cambridge dar, surprinzător, nu renunță la România.

Ștefan a fost prezent astăzi la Colegiul ”Mihai Eminescu” pentru a le fi alături colegilor mai mici și pentru frumoasa revedere cu dascălii care i-au ghidat pașii. Alegerea nu este întâmplătoare și a fost atent cântărită, atât rațional cât și emoțional.

Mama lui Ștefan. Cristina Bălăucă, îmbrățișează decizia iar astăzi a trăit emoții atât pentru el cât și pentru sora lui.

Citeste si:

Facebook Comments