VIDEO! Gest incalificabil al lui Leo Grozavu

Gest incalificabil la FC Botoșani. Un fotbalist al roș-alb-albaștrilor a fost bătut de antrenorul Leo Grozavu în văzul tuturor.

Tehnicianul echipei botoșănene și-a pedepsit brutal elevul pentru că și-a aruncat pe jos tricoul după ce a fost înlocuit de pe teren. Fotbalistul are buza spartă și a precizat că nu vrea să mai lucreze cu Grozavu.

Antrenorul echipei FC Botoșani a făcut un gest incredibil în timpul partidei desfășurate de roși-alb-albaștri în compania formației Astra Giurgiu. Grozavu și-a pierdut cumpătul și l-a lovit pe jucătorul Cătălin Golofca.

Incidentul a avut loc chiar după ce Golofca a fost scos de pe teren în minutul 80. Fotbalistul și-ar fi aruncat tricoul supărat. A fost văzut însă de Grozavu, care l-a lovit după ce s-a așezat pe bancă. Incidentul a fost surprins de operatorii care făceau transmisia în direct.

Imaginile postate ulterior de jucător, arată că acesta s-a ales cu buza crăpată. De altfel, în reacțiile după meci oferite publicațiilor sportive naționale, Golofca spune că a fost înjurat pe antrenor tot timpul meciului și după acest incident nu mai poate lucra cu Leo Grozavu.

Mâine în cadrul unei conferințe organizate la FC Botoșani, antrenorul botoșănenilor va oferi explicații privind gestul său.

Citeste si:

Facebook Comments