Gheața a făcut ravagii în nordul județului

Gheața a făcut ravagii în nordul județului

Culturi distruse în totalitate

Gheața a făcut ravagii în nordul județului Botoșani! Culturi întregi au fost distruse complet de bucățile mari de gheață care au căzut din cer. În localitatea Oroftiana din comuna Suharău, s-a așternut un strat gros de gheață, iar peisajul seamănă mai mult cu unul de iarnă. Localnicii au postat pe contul de Facebook Meteo Nord Est mai multe imagini și filmulețe, din care se poate vedea clar cât de afectate au fost culturile.

Și în comuna Havârna a plouat torențial și au căzut bucăți de gheață. Furtuna de sâmbătă a pus la pământ culturi, garduri sau copaci. Iar străzile s-au transformat în râuri. Energia electrica a fost întreruptă după ce cablurile de înaltă tensiune au fost rupte.

Afectate au fost și localitățile Alba și Mlenăuți din comuna Hudești. De la începutul verii, din cauza vremii capricioase, a precipitațiilor abundente sau a furtunilor în mai multe localități din județul Botoșani s-au înregistrat pagube serioase. De la culturi și gospodării distruse, până la drumuri sau podețe.

Citeste si:

Facebook Comments