Gheorghe Sorescu, primul pe lista pentru CJ

La PNL Botoșani lucrurile au fost lămurite.

A fost anunțat candidatul pentru președinția Consiliului Județean Botoșani. Gheorghe Sorescu rămâne candidatul liberalilor pentru șefia Consiliului Județean Botoșani. La propunerea co-președintelui Costel Șoptică, Comitetul Județean Executiv al Partidului Național Liberal Botoșani a validat candidatura lui Gheorghe Sorescu la președinția Consiliului Județean.

În unanimitate, Comitetul Județean executiv au decis că soluția optimă pentru deschiderea listei PNL la Consiliul Județean Botoșani este președintele în exercițiu.

„Este un câștig pentru Partidul Național Liberal faptul că mai mulți liberali se bucură de notorietate în județ. Acest lucru indică negreșit încrederea electoratului în resursa umană pe care partidul o deține și permite astfel să o lanseze în bătăliile electorale”, s-a precizat într-un comunicat transmis de PNL Botoșani.

Precizăm că la sfârșitul săptămânii trecute, primarii din cadrul Ligii Aleșilor Locali ai PNL Botoșani au cerut ca situația incertă în ceea ce privește desemnarea candidatului pentru șefia Consiliului Județean să înceteze. În plus, aceștia au spus că Gheorghe Sorescu este cel mai potrivit pentru această funcție.

Citeste si:

Facebook Comments