Gireadă, o eroare a conducerii centrale PNL

Gireadă, o eroare a conducerii centrale PNL

La câteva zile de la alegeri, liberalii mai caută încă explicații pentru eșecul electoral.

Unii spun că de vină ar fi conducerea centrală, alții dau vina pe lista slabă de la Botoșani. Președintele PNL, Cătălin Flutur consideră că de vină este prezență scăzută la vot a alegătorilor de dreapta.

Însă nu exclude faptul că o eroare a conducerii centrale ar putea fi chiar impunerea pe listele de la Botoșani a liberalului Verginel Gireadă.

Liderul PNL a efectuat la începutul acestei săptămâni o vizită în capitală pentru o întâlnire cu liderii de la centru ai partidului. Flutur susține că nu s-a pus în discuție ca președinții organizațiilor județene din țară să demisioneze în masă pentru că în curând vor fi alegeri în cadrul partidului.

Cât despre zvonurile apărute, potrivit cărora mai mulți liberali ar trece în barca roșie a PSD-ului, nici nu poate fi vorba.

Acest gen de informații au apărut după ce liberalul Verginel Gireadă a făcut o vizită senatorului PSD, Doina Federovici.

Liberalul Gireadă, care nu a reușit să obțină și un al doilea mandat de parlamentar, a aruncat vina pe umerii conducerii centrale, care culmea, l-a propulsat pe poziția a treia pe lista PNL deși inițial nu se afla pe loc eligibil.

Declarațiile lui Flutur l-au scos din minți pe liberalul Gireadă. Acesta susține că de fapt dezastrul de la parlamentare ar fi cauzat chiar de liderul PNL.

PNL Botoșani se află pe locul 18 la nivel național în topul rezultatelor obținute la alegerile parlamentare.

Flutur susține că PSD se află pe culmea victoriei datorită electoratului disciplinat pe care îl au, referindu-se, bineînțeles, la vârstnici.

Citeste si:

Facebook Comments