VIDEO! Goana după scaune în Consiliile de Administrație

Luptă acerbă în Consiliul Local pentru desemnarea noilor membri în Consiliile de Administrație de la Modern Calor și Urban Serv.

Indemnizațiile și beneficiile din CA-uri sunt extrem de atrăgătoare, iar liberalii și social democrații au ținut cu ardoare să își impună membrii de partid în aceste Consilii. Au ieșit învingători social democrații, majoritari în Consiliul Local. Liberalii au protestat și nu au dorit să participe la votul secret.

Prin filtrul de selecție al unor societăți private au trecut atât doritorii unui scaun în CA la Modern Calor cât și cei de la Urban Serv. Fiecare dintre candidați au fost notați cu un punctaj, iar în urma selecției au mers mai departe 8 persoane pentru Consiliul de Administrație la Modern Calor și 6 pentru Urban Serv.

Pentru fiecare Consiliu de Administrație au trebuit să rămână doar cinci membri, ce au fost desemnați de primarul Flutur. Au fost cei care au întrunit cel mai mare punctaj în urma procedurii de selecție. Surpriză mare, social democrații n-au fost în asentimentul primarului și au solicitat vot secret.

Când au conștientizat că nu au nici măcar un membru de partid în cele doua CA-uri, liberalii au propus diminuarea indemnizației de membru de la 1200 de lei la echivalentul celei a unui consilier local.

S-a votat la secret, așa cum a decis majoritatea PSD. Surprinzător sau nu, au reușit să ocupe un loc în Consiliile de Administrație, candidați care erau codași la punctaj dar apropiați de mai marii PSD. Printre aceștia se numără și Mioara Jurgiu, nimeni alta decât fiica vechiului membru PSD, Gheorghe Vâzdoagă. Jurgiu va încasa indemnizația de membru în CA la Urban Serv.

Fericiții ocupanți ai locurilor în Consiliile de Administrație sunt în mare parte membri PSD. La Modern Calor: Doru Constantin, Constantin Zărnescu, Simion Drelciuc, Dan Deleanu și Cristian Nistor.
La Urban Serv: Ion Șorici, Iulian Apostroșoaiei, Cezar Nicuță, Manuela Aniței și Mioara Jurgiu.

Citeste si:

Facebook Comments