Gonzalo Cabrera: Trebuie să ne impunem şi să facem spectacol

Gonzalo Cabrera: Trebuie să ne impunem şi să facem spectacol

Un meci important pentru FC Botoșani

Meciul dintre FC Botolani și FC Voluntari este unul dificil. Pentru că ambele echipe au nevoie de puncte. Prin această victorie, echipa gazdă își rezolvă problema cu retrogradarea, iar, în cazul în care oaspeții ar obține o victorie, ilfovenii i-au distanță față de locul retrogradbil.

Gonzalo Cabrera spune că echipa unde activează este mai bună decât FC Voluntari și că acest lucru va cântări în rezultatul meciului.

“Va fi o partidă dificilă atât pentru noi cât şi pentru ei, dar eu cred că noi suntem favoriţi şi avem cea mai mare şansă la victorie. Trebuie să profităm de forma bună pe care o avem şi să dăm greutate celor trei puncte câştigate cu Petrolul. Cred că dacă vom obţine trei puncte în acest meci vom putea fi mai liniştiţi pe acest final de campionat. Jucăm acasă, trebuie să ne impunem şi să facem spectacol. Eu cred că avem o echipă mult mai bună decât FC Voluntari şi trebuie să obţinem un rezultat pozitiv, respectiv victoria”, a declarat Gonzalo Cabrera.

Argentinianul Cabrera speră ca în meciul cu Voluntari să marcheze, asa cum a făcut și în meciul cu Petrolul Ploiești.

Argentinianul spera ca marcheze in meciul de maine, asa cum a facut-o la Ploiesti, cu Petrolul. “Mă simt foarte bine. În ultima partidă am jucat mai bine şi chiar am reuşit o performanţă şi nu-mi doresc decât să repet evoluţia de la Ploieşti şi în meciul cu FC Voluntari. Sper să marchez din nou. Tot ce am în minte e să înscriu cât mai multe goluri, să dau gol la fiecare meci şi să-mi ajut echipa”, a adăugat Cabrera.

Vineri seară, începând cu orele 20.00, iubitorii fotbalului sunt așteptați pe Stadionul Municipal pentru a urmări partida FC Botoșani – FC Voluntari.

Citeste si:

Facebook Comments