Grav accideent de circulaţie la Lebăda

Şase persoane au ajuns în stare gravă la spital după un grav accident de circulaţie.

Printre acestea se afla şi o fetiţă de doar câteva luni. Totul după ce două maşini s-au ciocnit frontal. Tragedia a avut loc duminică seara la Lebăda. Şoferul unuia dintre autoturisme a decedat. Poliţistii anchetează accidentul pentru a afla cine se face răspunzător de tragedie.

Accidentul s-a prods prin ciocnirea violentă a două autoturisme, un Land Rover şi un VW Passat.

Din câte se pare, Land Rover-ul era condus de Costel Rebenciuc, fiul fostului deputat Neculai Rebenciuc. Acesta se afla în maşină împreună cu soţia şi fiica lor şi se îndreptau dinspre Botoşani spre Flămânzi.

În autoturismul VW se aflau şoferul în vârstă de 28 de ani din Zăiceşti şi încă o persoană.

În urma accidentului a rezultat rănirea a şase persoane.

Deocamdată nu se cunosc cauzele accidentului. Martorii au sunat de urgenţă la 112. La faţa locului au ajuns un echipaj SMURD, câteva ambulanţe, echipaje de descarcerare, o autospecială ISU cu apă şi spumă dar şi poliţistii rutieri. Nu au existat persoane încarcerate.

Circulaţia a fost întreruptă pe ambele sensuri, iar poliţistii rutieri au efectuat măsurători pentru a se stabili circumstanţele producerii accidentului.

Din cauza rănilor suferite la cap şoferul care conducea VW-ul Passat a murit. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva tânărul a decedat la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Celelalte cinci victime se află în afara oricui pericol.

Citeste si:

Facebook Comments