VIDEO! Grav bolnav, un copil comunica doar prin priviri

În timp ce mulți părinți se bucură și se joacă cu micuții lor, doi părinți din satul Cerchejeni se luptă din răsputeri pentru a-l ajuta pe fiul lor cel mai mare de doar patru ani jumătate, să se facă bine.

Băiatul este grav bolnav, suferă de tetrapareză spastică și are nevoie urgenta de o operație în Republica Moldova. Costurile însa depășesc cu mult resursele financiare ale părinților.

Iulian este bolnav și nici măcar nu îi poate spune mamei ce si-ar dori sau ce îl doare, relația dintre Iulian și mama sa este una foarte specială întrucât cei doi și-au dezvoltat propriul mod de a comunica. Iulian dă din cap sau îi arată cu privirea Mihaelei tot ce are nevoie.

Pentru a nu-i fi afectată creșterea și dezvoltarea, mama îi pune zilnic micuțului protezele la picioare si corsetul pentru a-l ajuta să își țină capul.

Tratamentul de care are nevoie precum și ședințele în țară sunt scumpe.Ba mai mult decât atât pentru ca băiețelul să se recupereze este necesar să meargă în Republica Moldova pentru o intervenție chirurgicală. Însă costurile operației de 1800 de euro. Iar la aceasta se mai adaugă cazarea și transportul. Sunt mulți bani de care părinții micuțului au atât de mare nevoie. Cei doi abia se descurcă să le asigure cele necesare zilnic copiilor.

Întreaga poveste a lui Iulian dar si cum puteți ajuta familia Barica puteți afla urmărind emisiunea ‘’Oameni și destine’’ difuzată de postul de televiziune Somax Tv, realizată de Ana Maria Macuc.

Citeste si:

Facebook Comments