VIDEO! Gură de oxigen pentru teatru ?!

Situația de la teatru dă semne să se dezmorțească ușor. În urmă cu aproape două săptămâni, primarul Cătălin Flutur anunța că ar exista o șansă ca teatrul botoșănenilor să fie reabilitat cu bani europeni, însă nimic cert. Cu o veste ceva mai precisă vine senatorul Doina Federovici. Aceasta a anunțat că s-a semnat ordinul prin care lucrările pentru structura de rezistență sunt cuprinse în lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții.

Teatrul ”Mihai Eminescu” rămâne o bulină neagră a urbei. S-au emis tot felul de ipoteze salvatoare dar până în prezent niciuna dintre ele nu a fost pusă în practică. Ultima veste vine de la Ministerul Dezvoltării.

Așadar, totul depinde acum de documentația ce trebuie pregătită de angajații primăriei. După depunerea documentelor urmează avizarea în interiorul Consiliului Tehnico Economic al Companiei Naționale de Investiții iar ulterior ar putea demara și lucrările.

Situația rămâne însă impas având în vedere că după etapa consolidării, mai au nevoie de fonduri pentru finalizarea lucrărilor.

Citeste si:

Facebook Comments