H.A.P.P.Y : în căutarea oamenilor nevoiaşi

Asociaţia H.AP.P.Y este speranţa şi ajutorul oamenilor bătuţi de soartă indiferent de vârstă.

Zilnic zeci de oameni au parte de o masă caldă din partea reprezentantilor. Minunea din viaţa oamenilor fără adăpost are loc săptămânal. E o mândrie pentru cei de la asociatie că pot ajuta bietele suflete chinuite. Câte 20 de portii sau chiar si 50 pregătesc uneori dibacele mâini pentru a fi împărtite. Binefăcătorii cutreieră străzile în lung şi-n lat în căutarea celor care au nevoie de un cuvânt bun si o masă caldă.

Cea mai are multumire este când bietii oameni le multumesc pentru gestul făcut. Cu lacrimi în ochi din cauza neputintei dar cu sperantă în suflete oamenii acceptă mancarea.

Ca în fiecare zi asa cum au promis săptămâna trecută, reprezentantii asociaţiei au mers astăzi cu o masă caldă şi la doamna Adela Ungureanu. bătrânica bolnavă de cancer si cu o pensie de mizerie. Fericirea de a ne revedea se putea citi pe chipul senin si ochii albastri. I-a multumit Ionelei pentru gestul făcut si pentru că nu au uitat de ea.

Asociaţia H.A.P.P.Y a fost înfiinţată acum 2 ani. De atunci si până în prezent a ajutat mii de copii, bolnavi şi bătrâni care le-au călcat pragul. Singura dorintă este să monteze cât mai repede un cort, înainte ca gerul şi iarna aspră să pună stăpânire pe oras.

De ce? Pentru ca acest cort să fie locul alinării frigului si suferintei, si de asemeni, locul unde vor primi o masă caldă zilnic.

Citeste si:

Facebook Comments