VIDEO! Halterofilii botoșăneni s-au acoperit de glorie

Performanță uluitoare a sportivilor botoșăneni în fața propriilor suporteri. Halterofilii de la Clubul Sportiv Botoșani au reușit să obțină nu mai puțin de 52 de medalii, majoritatea de aur, la Campionatul Național de Haltere destinat juniorilor și cadeților. Competiția, deosebit de importantă în vedere selecțiilor internaționale a fost organizată la Botoșani.

Săptămâna trecută, Botoșaniul a fost capitala halterelor în România. La Sala Polivalentă a avut loc Campionatul Național de Haltere, destinat juniorilor și cadeților. Sute de sportivi din țară au participat, la competiția susținută la Sala Polivalentă ”Elisabeta Lipă”.

Oaspeții veniți din toate colțurile țării nu au avut decât cuvinte de laudă pentru organizatorii de la Botoșani, mai precis Clubul Sportiv.

Printre participanți s-a numărat și celebra Loredana Toma, halterofila botoșăneancă care are în palmares titluri europene și mondială fiind considerată una dintre cele mai valoroase sportive din lume, în ramura sa. Loredana Toma are planuri mari și pentru acest an competițional.

Sportivii botoșăneni au strălucit în fața propriilor suporteri reușind să obțină 52 de medalii. Tinerele halterofile de numai 13 ani au stabilit inclusiv recorduri naționale.

Citeste si:

Facebook Comments