VIDEO! Haos din cauza unei parcări închise

Claxoane, țipete și nervi întinși la maxim din cauza unei parcări închise! Cea mai aglomerată zonă din oraș a devenit astăzi coșmarul șoferilor. Parcarea subterană de la Piața Centrală a fost cu lacătul pe ușă, iar botoșănenii care au venit să se aprovizioneze de la piață fie și-au lăsat mașinile parcate neregulamentar pe unde au apucat, fie s-au lăsat păgubași și au plecat . După multe telefoane, s-a aflat și motivul pentru care parcarea a fost închisă.

Găsirea unui loc de parcare în zona Pieței Centrale este o loterie pentru șoferii din Botoșani. Parcarea supraterană și cea subterană nu reușesc să facă față afluxului de mașini iar astăzi situația a fost dezastru. Și asta pentru că șoferii au găsit porțile parcării subterane închise. Parcarea care dispune de circa 100 de locuri, nu a putut fi folosită iar asta a generat un real coșmar pentru tarficul din zonă.

Unii botoșăneni dau vina pe comercinții de la piață pentru că parcarea este plină.

Am încercat să aflăm totuși de ce parcarea a fost închisă. Directorul Urban Serv, societatea care o administrează este în concediu de odihnă. Am cerut lămuriri de la viceprimarul Marian Murariu. După multe apeluri telefonice, vicele a reușit să elucideze misterul.

Parcarea construită cu fonduri europene, ar putea să se aerisească după ce va deveni cu plată, iar până atunci nu ar mai fi mult timp.Parcarea va fi administrată cel mai probabil de Eltrans și va fi dotată cu un parcometru. Până se vor pune la punct aceste chestiuni, botoșănenii vor putea parca gratuit iar vineri va fi redeschisă și parcarea subterană.

Citeste si:

Facebook Comments