Horodiştea, locul întâlnirii celor mai buni ciclişti din ţară

Horodiştea, locul întâlnirii celor mai buni ciclişti din ţară

Maratonul Nordului Moldovei

Mai sunt câteva zile până la cel mai aşteptat eveniment de către toţi iubitorii de plimbări în aer liber pe două roţi. Este vorba despre Maratonul Nordul Moldovei, MTB, unul dintre cele mai importante evenimente din cadrul festivalului ”Zilele Nordului” și care va avea loc pe 27 august, la Horodiştea. MTB presupune o cursă de ciclism în care îndemânarea, experienţa, şi dorinţa de a câstiga dar şi a te distra sunt atuu-urile necesare fiecărui concurent. Peste 150 de ciclişti sunt aşteptaţi să pedaleze 70 de km în Lunca Prutului .

Cursa este atât pentru începători cât şi pentru profesionişti. Există 2 ture, prima de 32 de km şi a doua de 52 de km care va fi o adevărată provocare pentru cei mai aprigi şi mai experimentaţi ciclişti.

Pe lângă distracţie, organizatorii nu au uitat nici de copilaşii care sunt nevoiţi să meargă pe jos distanţe lungi doar pentru a putea ajunge la şcoală.

Maratonul MTB se află la a şasea ediţie. Concurenţii sunt aşteptaţi sâmbătă, pe stadionul Horodiştea, la ora 10. Organizatorii speră ca vremea să fie prielnică şi să nu existe incidente.

Citeste si:

Facebook Comments