VIDEO! Hoții au dat iama în Primărie

O angajată a Primăriei Botoșani a rămas joi fără poșetă în timpul serviciului. Funcționara din cadrul Aparatului Consiliului Local a ieșit câteva minute din birou iar la întoarcere a constatat că îi lipsește geanta cu tot cu bani, acte, carduri și cheia de la apartament.

Culmea, biroul angajatei este chiar lângă cele ale viceprimarilor, dar nimeni nu a sesizat nimic. Poliția a deschis un dosar penal și se fac cercetări.

Biroul din care a fost sustrasă geanta este situat la etajul unu al Primăriei. Funcționara și-a lăsat geanta sub un birou, nefiind la vedere. La întoarcere nu a mai găsit-o.

În geantă femeia avea în jur de 400 de lei, mai multe acte și cardul bancar. La scurt timp după ce poșeta a dispărut cineva a încercat să scoată bani de pe cardul femeii de la un bancomat din Grivița.

Codul pin a fost ușor de identificat, fiind anul nașterii al funcționarei, inscripționat pe buletinul care era în geantă.

Deși Primăria are paznic, sunt două intrări iar hoțul ar fi putut să se furișeze pe intrarea secundară.

Persoana de la pază susține că fiecare funcționar are cheie de la propriul birou și trebuie să își încuie ușa în momentul în care părăsește incinta.

Sediul Primăriei nu este dotat cu camere de supraveghere iar șefii municipiului nu au în plan astfel de achiziții în viitorul apropiat.

Până acum nu au mai fost incidente de acest fel în cadrul Primăriei. Cel mai probabil polițiștii sunt pe urma hoțului având în vedere că majoritatea bancomatelor bancare sunt dotate cu camere de supraveghere.

Citeste si:

Facebook Comments