Ibericii caută culegători de căpșuni

Ibericii caută culegători de căpșuni

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă vacante (500 de femei și 150 de cupluri) în Spania – firma SUREXPORT, pentru munca sezonieră, recoltat căpşuni. Sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, nu se solicită experință, nu se solicită limbă străină.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Botoșani din strada Colonel Tomoroveanu nr.2, etj II, camera 223, telefon 0231536791. La selectie vor putea participa doar persoanele care sunt inregistrate in baza de date a AJOFM Botoșani, Compartiment EURES, ca persoane aflate in cautarea unui loc de munca in strainatate.

Selecția va avea loc in trei locații din țară, una din acestea fiind si judetul Vaslui.  La Vaslui selectia va avea loc in data de 13 decembrie 2016, cu incepere de la ora 9.00 in incinta Liceului Teoretic Emil Racovita Vaslui, sala de sport.

Citeste si:

Facebook Comments