Impact violent între două autoturisme

Două autoturisme au fost puternic avariate în urma unui accident rutier ce a avut loc la ieșiea din Botoșani spre Stăuceni, în zona pădurii Rediu.

Un autoturism Alfa Romeo, înmatriculat în județul Ilfov, și care circula dinspre Ștefănești spre Botoșani, din cauza vitezei excesive, nu a putut frâna la timp și a izbit violent un alt autoturism Opel care staționa cu avariile pornite. Se pare că șoferul de pe Alfa Romeo a vrut să depășească autoturismul Opel, însă de pe sensul opus circulau alte mașini.

Deși a încercat să frâneze, conducătorul de Alfa Romeo nu a putut evita impactul și a proiectat mașina din fața la peste 10 metri distanță. Urmele de frânare depășeau 50 de metri.

Din fericire, nu există nicio victimă, însă ambele autoturisme au fost puternic avariate. Șoferul de pe Opel a suferit un șoc puternic.

La câteva minute de la accident, un echipaj SMURD şi unul al poliţiei au ajuns la faţa locului. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale conducătorului ghinionist. Între timp, poliţistii au demarat cercetări pentru a afla circumstanţele producerii accidentului.

Citeste si:

Facebook Comments