VIDEO! În ceasul al doisprezecelea încep lucrări la drumuri

Drumurile din județul Botoșani nu sunt proaste, ci mai degrabă un coșmar. Iar orice șofer știe foarte bine aceste lucru. Șefii de la Consiliul Județean vin însă cu vești bune și spun că în sfârșit s-au apucat de făcut măcar o parte a drumurilor de neuitat din județ. În momentul de față se asfaltează la Dragalina iar la Havârna, o adevărată Golgotă pentru șoferi, drumul va fi reabilitat complet.

Drumurile din județ sunt un adevărat coșmar pentru șoferi. Multe dintre acestea arată exact ca după bombardament și trimit mașinile botoșănenilor direct în service. Mai mult decât atât, starea drumurile i-a scos pe șoferii din județ, de nenumărate ori în stradă, la proteste. Șefii de la județ, spun că de această dată chiar s-au apucat de treabă și încearcă să repare drumurile. Aceștia au la dispoziție trei echipe care lucrează pe diferite sectoare. O parte la plombări iar alții direct la asfaltare.

În momentul de față, spune Dorin Birta, se asfaltează pe drumul Cristinești-Dragalina, iar până la finele săptămânii lucrările vor fi terminate.

Totodată, informează reprezentanții CJ, o a treia echipă se ocupă de lucrări la drumul de coșmar de la Havârna.

Aceste sectoare de drum sunt asigurate din fondurile Consiliului Județean, urmând ca mai apoi să fie depuse proiecte prin PNDL pentru construirea unui drum strategic în județul Botoșani.

 

Citeste si:

Facebook Comments