VIDEO! În comă alcoolică înainte de școală

Înainte cu câteva zile de începerea noului an școlar, un băiețel de 8 ani a ajuns în comă alcoolică, la spital. Copilul a găsit, în casă, o sticlă cu vișinată. Gustul dulce l-a îndemnat să servească câteva sute de grame de băutură. După ce alcoolul și-a făcut efectul, băiatul a căzut secerat și a fost găsit de părinți și transportat la spital.

Lăsat singur acasă, copilul a căutat prin dulapuri și a crezut că a dat peste o sticlă plină de suc. Siropul de vișine amestecat cu alcool a fost pe gustul băiatului iar puțin câte puțin, minorul a băut aproape jumătate de litru. Licorile lui Bachus i-au pus însă capac. Spre orele după-amiezii, când părinții s-au întors de la serviciu l-au găsit pe băiat căzut inconștient și au sunat la 112.

Îngrijorător este faptul că tot mai mulți minori ajung să consume alcool, iar cel mai des, cu bună știință. Pe mâinile medicilor ajung adesea nu doar băieței ci și fetițe.

Cei mai expuși copii la astfel de vicii sunt cei proveniți din familii dezorganizate sau familii în care părinții consumă băuturi alcoolice.

Citeste si:

Facebook Comments