În România s-au vândut peste 3.200 de bilete la Euro 2016.

În România s-au vândut peste 3.200 de bilete la Euro 2016.

Românii au cumpărat până acun aproape 3.260 de bilete pentru meciurile de la Euro 2016, transmite News.ro, care citează date ale companiei de curierat expres DPD România, subsidiara locală a Poştei Franceze şi livratorul oficial al competiţiei UEFA Euro 2016.

Aproape jumătate din biletele vândute în România au fost cumpărate de suporteri din București, potrivit sursei citate.

Clujenii, cu aproximativ 8% din biletele cumpărate, se află pe locul doi în topul celor mai numeroşi suporteri români care vor fi prezenţi pe stadioanele din Franţa la Euro 2016, conform DPD România. Clasamentul este completat de timişoreni, cu 6% din totalul tichetelor vândute, ieşeni, cu 5%, şi braşoveni, care au generat 4% din totalul livrărilor de bilete la nivel local, mai scrie News.ro.

În Ungaria, ţară calificată la Campionatul European de Fotbal în urma meciurilor din play-off, s-au vândut aproximativ 10.000 de tichete, conform datelor DPD.

„Românii au dovedit că sunt suporteri adevăraţi ai naţionalei, chiar înaintea meciurilor. Aproximativ 70% dintre cei care merg la Euro 2016 au urmărit pas cu pas ‹‹drumul›› biletului”, potrivit directorului general al DPD România, Lucian Aldescu.

Compania de curierat finalizează expedierea tuturor biletelor la Campionatul European de Fotbal cu aproximativ o săptămână înaintea începerii competiţiei.

Poşta Franceză, livratorul oficial al competiţiei UEFA Euro 2016, alături de subsidiarele sale, companiile de curierat Chronopost şi DPD, a demarat, începând din 2 aprilie, distribuţia tuturor celor 2,5 milioane de bilete la campionat, atât pentru suporteri, cât şi pentru partenerii UEFA, companii şi federaţii naţionale.

Citeste si:

Facebook Comments