Încă doi botoșăneni pe lista neagră a Coronavirusului

Încă doi botoșăneni pe lista neagră a Coronavirusului

Coronavirusul a mai făcut două victime în județul Botoșani. Este vorba despre o femeie de 67 de ani, din judeţul Botoşani. Aceasta a fost confirmată pozitiv cu virusul SARS Cov 2 în data de 24 mai. 7 zile mai târziu, femeia nu a mai făcut faţă luptei cu virusul şi a decedat. Femeia a suferit de AVC sechelar și a fost diagnosticată cu diabet zaharat. Ieri, un bărbat de 70 de ani a decedat după ce a fost confirmat pe 20 mai cu noul coronavirus. Bărbatul suferea de hiperstensiune, sechele neurologice după o tumoră cerebrală operată și afazie.

Autoritățile județene anunță, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Botoşani, au fost înregistrate alte 14 cazuri noi de coronavirus, numărul total ajungând la 772. Dintre acestea 535 au fost declarate vindecate. Numărul deceselor a ajuns la 46.

Potrivit datelor transmise de Direcția de Sănătate Publică în carantină instituţionalizată se află 20 de persoane, iar în izolare la domiciliu sunt 2871 de cetăţeni. La nivel național au fost confirmate 19.398 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, iar dintre acestea 13.426 au fost declarate vindecate și externate. Numărul deceselor puse pe seama coronaviruslui a ajuns la 1276.

Citeste si:

Facebook Comments