Încă două femei căutate de polițiști

Polițiștii sunt în alertă după alte două dispariții. Este vorba despre o femeie de 46 de ani și o tânără de 18, care au plecat de acasă și nu s-au mai întor. Iar familiile lor au cerut ajutorul polițiștilor pentru a le găsi. Femeia de 46 de ani a plecat împreună cu fiul ei în vârstă de 9 ani.

Polițiștii sunt în alertă maximă, după ce alte două femei au fost date dispărute de familii. PUȘCAȘU PETRONELA – MIHAELA ar 18 ani și este din satul Bădărăi, comuna Santa Mare. Duminică 28 iunie, adolescenta a plecat de acasă în jurul orei 16.00, dar nu a mai reveni și nu a mai luat legătura în niciul fel cu menbrii familiei. Astfel oamenii au cerut ajutorul polițitilor pentru a da de urma ei. Fata are înălțimea de aproximativ 1,40-1,45 m, 50 kg., părul șaten , ochii căprui și tenul deschis. Ca semne particulate Mihaela are degetele mici ale ambelor mâini răsucite către interiorul palmei.
În ziua când a plecat de acasă, fata purta pantaloni scurți de culoare neagră cu dungi albe pe lateral și maiou de culoare albă, încălțată cu sandale de culoare albă.

Tot ieri un bărbat din comuna Corni a mers la poliție și a anunțat că femeia alături de care trăia a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că concubina l-a luat cu ea și pe băiețelul lor în vârstă de 9 ani, iar de atunci nu a mai dat niciun semn și are telefonul închis. Femeia dispărută se numește Trif Oltița și este din municipiul Cluj Napoca , dar locuia fără forme legale în comuna Corni, alături de concubin.
Clujenaca are înălțimea de aproximativ 1,65 m, 55 kg., părul șaten roșcat scurt , ochi căprui și tenul deschis.

Citeste si:

Facebook Comments