Încă o contestație la licitația de la Stăuceni

În funcție de răspuns, se vor decide pașii următori

Licitația pentru colectarea și transportul deșeurilor a fost din nou contestată. Și asta după ce toate ofertele depuse la licitația pentru colectarea și transportul gunoiului din județ, la depozitul de la Stăuceni, au fost declarate neconforme. Contestația a fost depusă luni, când era ultima zi în care rezultatul licitației putea fi contestat. Societatea care a făcut contestație este Girexim Universal S.A. Pitești. Contestația urmează să fie analizată de Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor și în funcție de răspuns se vor decide pașii următori. Ori desemnarea căștigătorului, ori reluarea întregii proceduri de licitație în vederea atriburii contractului.

În schimb, la partea cu administrarea depozitului evaluarea este aproape finalizată și zilele acestea se va anunța câștigătorul, a mai spus Gheorghe Sorescu, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Pentru toate cele cinci loturi au depus oferte asocierile ȘOIM şi Pavra Com, Diasil Suceava şi Rosal Roman precum şi FlorConstruct SRL şi Urbana SA Bistriţa. Pentru zonele Dorohoi, Săveni, Ştefăneşti şi Botoşani a depus ofertă societatea Girexim Universal SA Piteşti. Pentru zona Flămânzi s-a înscris la licitaţie Edil Industry SRL Iaşi, pentru zona Ştefăneşti s-a înscris Damiena SRL Moara – Suceava, în timp ce asocierea Flor Construct SRL Suceava şi SC Goscom SA Fălticeni îşi doreşte să opereze pe zona Săveni. Pentru zona Ştefăneşti a depus ofertă societatea Mitrofan SRL Cajvana – Suceava. Societatea Urban Serv, subordonată Consiliului Local, a depus ofertă pentru lotul Botoşani.

Citeste si:

Facebook Comments