Încă un accident în ”intersecția morții”

Spaimă teribilă pentru un puști de 18 ani din Botoșani!

Acesta a provocat astăzi, un accident rutier , soldat din fericire doar cu pagube materiale. Evenimentul rutier a avut loc în intersecția dintre străzile Petru Rareș și Bulevardul Mihai Eminescu. Tânărul, care mergea pe strada Petru Rareș, a intrat în intersecție și nu a acordat prioritate, ignorând semnul STOP și s-a izbit în plin într-un autoturism care circula regulamentar pe Bulevardul Mihai Eminescu.

În urma impactului, partea din față a autoturismului marca Opel, condus de șoferul de 18 ani a fost serios avariată. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție pentru a vedea circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier. Cei doi conducători auto au ajuns, însă, la o înțelegere amiabilă. Se pare că șoferul care se face vinovat de producerea accidentului a obținut permisul în urmă cu puțin timp.

Intersecție dintre străzile Petru Rareș și Bulevardul Mihai Eminescu a devenit spaima conducătorilor auto, aici înregistrându-se foarte multe accidente rutiere. Acesta este și motivul pentru care autoritățile locale au luat decizia de a amenaja un sens giratoriu. Însă, cel mai probabil, va mai trece timp până când decizia va fi și pusă în practică.

Citeste si:

Facebook Comments