VIDEO! Încasări record în parcul Mihai Eminescu

De la an la an, încasările Direcției de Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoşani cresc. Cifrele ultimilor patru ani arată o evoluție bună a sumelor încasate la locurile de agrement din Parcul „Mihai Eminescu” – terenul de joacă și lacul cu bărci și hidrobiciclete.

În anul 2016, în perioada aprilie-august, încasările au urcat la aproximativ 180.000 de mii de lei, în 2017 au fost de peste 230.000 de lei. Anul 2018 a adus o nouă creștere a încasărilor, suma totală fiind de aproximativ 300.000 de lei.

Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement spune că Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement Botoşani a încercat în permanență să ofere condiții cât mai bune pentru petrecerea timpului liber cetățenilor municipiului și în special copiilor, prin amenajarea zonelor de recreere, crearea de noi terenuri de joacă, precum și prin îmbunătățirea celor existente.

Directorul DSPSA Botoșani, Eugen Țurcanu se arată mulțumit de dotările din parcul de joacă. Totodată, șeful DSPSA spune că la începutul anului viitor se va interveni și asupra lacului din parcul Mihai Eminescu.

Datorită investițiilor din ultimii ani, parcul Mihai Eminescu a început să arate ca un adevărat orășel al copiilor, drept pentru care din ce în ce mai mulți botoșănenii au început să-i aducă cât mai des pe cei mici în spațiile de joacă din parc.

Citeste si:

Facebook Comments