VIDEO! Incendiu la o casă din mijlocul orașului

Misiune dificilă pentru pompierii botoșăneni în zorii zilei de luni. Un apel la 112 anunța că o casă de pe aleea Maxim Gorki, din spatele Liceului de Artă, arde ca o torță. Salvatorii s-au deplasat îndată la fața locului și când au văzut proporţiile incendiului, au chemat întăriri. Ore întregi, pompierii s-au chinuit să stingă focul izbucnit la o clădire monument istoric, lăsată în paragină.

Clădirea a fost lăsată în paragină în urmă cu mulți ani de zile. În ea își găsesc adăpost oamenii străzii. Nu este pentru prima dată când imobilul a luat foc însă de această dată, flăcările au cuprins acoperișul. A fost o misiune dificilă și pentru pompierii botoșăneni .

Intervenția pompierilor a fost extrem de dificilă din cauza accesului limitat la acoperiș, prin interior, având în vedere că plafonul s-a prăbușit parțial.

Accesul către casa în flăcări a fost îngreunat și din cauza străzii înguste. Pompierii au reușit să ajungă mai repede cu autospecialele pe strada Marchian, unde circulația a fost restricționată. Urmează a fi stabilită cauza izbucnirii incendiului.

Citeste si:

Facebook Comments