Incendiu violent pe Kogălniceanu

Doi bătrâni soţ şi soţie și-au văzut, astăzi, moartea cu ochii!

Apartamentul lor situat la etajul patru pe aleea Kogălniceanu a fost locul izbucnirii unui incendiu. Bătrâna încerca să schimbe o butelie când un incendiu a cuprins întreaga bucătărie.

Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi mâini.

Femeia în vârstă de 56 de ani se afla în bucătărie şi încerca să schimbe butelia. Alături de ea în casă se mai afla şi soțul ei. Un bărbat de 55 de ani, cu handicap. Gazele scurse din butelie au provocat incendiul. Bubuitura i-a îngrozit pe ceilalţi vecini ai oamenilor care au sunat la 112.

În câteva clipe la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei locale şi două echipaje SMURD, precum şi pompierii.

Împreună au scos cele două persoane din apartamentul în flăcări. Poliţistii sosiţi la faţa locului au spus că bătrâna a declarat că avea două butelii ampalsate în balcon.Oamenii legii au asigurat zona pentru a nu exista şi alte victime.

Femeia a suferit arsuri pe mâini şi pe faţă, iar soţul ei a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Victimele au fost transferate cu două echipaje SMURD, la spital. Între timp pompierii s-au luptat cu focul timp de zeci de minute. Au reuşit să stingă incendiul care a provocat pagube de 10.000 de lei.

Botoşănenii sunt sfătuiţi să aibă grijă cum folosesc produsele uşor inflamabile pentru ca accidentele de acest fel să fie evitate.

Citeste si:

Facebook Comments