Începe depunerea dosarelor pentru ajutoare de încălzire

Dosarele se depun de pe 17 octombrie

Nu mai este mult şi botoşănenii vor putea să depună dosarele pentru căldură. Mai exact începând cu data de 17 octombrie se vor putea înregistra cererile pentru ajutoarele de încălzire.

Cererile şi declaraţiile pe propria răspundere se pot prelua de la asociaţiile de proprietari sau de la sediul Serviciului Public Local de Asistenţă Socială din Botoşani. Anul trecut zeci de oameni au beneficiat de ajutoare pentru căldură.

Condiţiile sunt aceleaşi ca şi înainte. Nu există modificări legislative. Limita de venit a rămas de 115 lei.

În calculul veniturilor nu intră sumele provenite din alocaţia pentru susţinerea familiei, bugetul personal al persoanelor cu handicap, ajutoarele de stat pentru producătorii agricoli, bursele de studiu şi cele sociale.

Declaratia pe propria răspundere şi cererile împreună cu documentele justificative sunt cele de care botoşănenii au nevoie.Documentele justificative sunt cele care fac dovada bunurilor pe care cei care doresc să primească ajutorul pentru căldură le deţin..

Reprezentanţii Serviciului Public Local de Asistenţă Socială se aşteaptă ca şi anul acesta foarte mulţi botoşăneni să treacă pragul instituţiei pentru a-şi depune dosarele.

Citeste si:

Facebook Comments