VIDEO! Incident grav la Nichiteni

Băutura i-a luat mințile unui tânăr din localitatea Nichiteni. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost agresate de un individ în vârstă de 27 de ani. Victimile, un minor de 17 ani și un bărbat de 34 de ani, ambii din Nichiteni au fost transportate la spital, după ce au fost rănite cu un ciob de sticlă.

Poliţiştii din Darabani au reținut duminică, pentru 24 de ore, un tânăr de 27 de ani din localitatea Nichiteni. În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitatea Nichiteni, bărbatul a amenințat celelalte persoane care se aflau în local. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul de 17 ani a suferit mai multe răni grave în zona membrelor superioare, iar bărbatul de 34 de ani a fost înjunghiat în spate, prezentând și traumatisme la faţă şi cap.

În acest moment agresorul se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului Județean de Poliție Botoşani.

Citeste si:

Facebook Comments