VIDEO! Incident șocant în Botoșani

Doi bărbați s-au luat la bătaie în fața unui garaj de pe strada Petru Rareș. În urma conflictului, proprietarul garajului a luat o mătură și a încercat să-l alunge pe scandalagiu afară. Acesta a alergat în stradă și a fost lovit de un autoturism cu marca BMW care circula regulamentar. Conducătorul autoturismului nu a avut timp să frâneze, iar victima a fost lovită și aruncată pe un alt autoturism care circula din sens opus.

Incidentul a avut loc astăzi la orele amiezii pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani.În scurt timp, la fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj de salvare, iar rănitul a fost transportat la spital.

Din spusele martorilor, se pare că bărbatul care a fost lovit de cele două mașini se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul cu care victima s-a luat la ceartă spune că acesta a pătruns în incinta spațiului său sub influența băuturilor alcoolice și a căutat motive de scandal.

Bărbatul a avut foarte mult noroc. Impactul nu a fost foarte puternic, victima s-a ales doar cu arcada spartă și câteva zgârieturi.

Pe timpul investigării accidentului, pe strada Petru Rareș circulația a fost oprită.

Citeste si:

Facebook Comments