Inconștiență crasă! Beat mort a provocat un accident rutier

Șoferul avea 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat

Carambol în mijlocul orașului provocat de un șofer aflat în stare avansată de ebrietate. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și trei mașini au fost puternic avariate. S-a întâmplat astăzi la amiază pe strada Octav Onicescu din municipiul Botoșani. O tânără aflată a volanul unui autoturism Audi și care circula pe strada Octav Onicescu dintre Bulevard spre Calea Națională a oprit, în intersecția cu strada Ștefan Luchian, pentru a vira la stânga. În spatele autoturismului Audi a oprit și un VW Passat pentru ca tânăra să facă manevra, însă nu a mai apucat pentru că în spatele celui de-al doilea autoturism s-a izbit puternic o altă mașină VW Passat. Tânăra aflata la volanul autoturismului Audi s-a speriat cumplit și a suferit un ataca de panică.

În urma impactului extrem de puternic, topate cele trei mașini implicate au fost puternic avariate. Și toți cei trei conducători auto au fost accidentați, ei având nevoie de îngrijiri medicale.
Două echipaje de prim ajutor din cadrul Inspectoratului județean pentru Situații de Urgență, o ambulanță, o mașină de pompieri dar și polițiști au ajuns de urgență la fața locului. Polițiștii au avut însă parte de o mare surpriză. Șoferul care a produs carambolul se afla aproape de comă alcoolică. Testat cu aparatul etilotest, oamenii legii au descoperit că acesta avea o alcoolemie de 1,38mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru a înlătura orice fel de pericol., mai ales că din una dintre mașini, ieșea fum, la fața locului a sosit și un echipaj de pompieri din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență ”Nicolae Iorga” din Botoșani.

Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean Botoșani.

Citeste si:

Facebook Comments