Inconștiență crasă și tupeu dus la extrem! Un șofer beat nu a putut să sufle în etilotest, altul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge

Inconștiență crasă și tupeu dus la extrem! Un șofer beat nu a putut să sufle în etilotest, altul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge

Joi, 7 iunie, un bărbat de 53 de ani din municipiul Dorohoi, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Lt. Olinescu din localitate, la efectuarea unei manevre de întoarcere acroşează un autoturism parcat regulamentar.

În urma evenimentului au rezultat doar avarii.

S-a procedat la testarea alcoolscopică a conducătorului auto, însă, din cauza stării de ebrietate în care se afla, acest lucru nu a fost posibil.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, poliţiştii Biroului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe bulevardul M. Eminescu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor biologice de sânge.

Citeste si:

Facebook Comments