VIDEO! Inconștiență la volan

Urmărire ca în filme, în localitatea Frumușica! Un echipaj de Poliție a sesizat că un autoturism se deplasează pe șosea, în zig zag. Pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor, șoferul a fost urmărit pe o distanță de câțiva km, și-a abandonat mașina, dar în cele din urmă a fost găsit.

Bărbatul era băut, cu permisul suspendat, fără asigurare și ITP valabile, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

Șofer cu tupeu! După ce a băut câteva pahare, un bărbat de 41 de ani s-a urcat la volan. Înainte de a produce o tragedie pe șosea, șoferul inconștient a fost văzut de un echipaj de poliție, cum circula haotic pe o șosea din Frumușica. Pentru că nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 5 km, până în localitatea Vlădeni Deal. Bărbatul a abandonat autoturismul și a intrat în curtea unor rude, dar a fost repede depistat de polițiști.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal.

Sâmbătă, un bărbat de 47 de ani din Albești, s-a urcat băut la volan, s-a izbit într-un pod din beton, iar în urma impactului, un băiat de 17 ani, care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului, a fost rănit.
Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul și a rezultat o alcoolemie de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

În stare avansată de ebrietate, a fost surprins și un căruțaș. Bărbatul din Flămânzi a refuzat să sufle în alcooltest, motiv pentru care a fost imobilizat și condus la Poliție. Bărbatul avea o alcoolemie de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeste si:

Facebook Comments