Indemnizații membrilor CA de la Nova Apaserv nu vor fi majorate

Proiectul nu are aviz de la juridic

Cererea de majorare a indemnizațiilor membrilor Consiliului de Administrație de la Nova Apaserv a fost retrasă. Proiectul de hotărâre privind acordarea unui mandat special administratorului public al județului în Adunarea Generală a Acționarilor de la Nova Apaserv, pentru a vota sau nu majorarea indemnizațiilor membrilor Consiliului de Administrație, a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean de joi.

Mai mult, acest proiect nu avea nici aviz din partea comisiei juridice. În acest proiect era prevăzut ca indemnizațiile membrilor Consiliului de Administrație să fie majorate cu încă 900 de lei, reprezentând un procent din profitul operatorului de apă, pe lângă cei 1.000 de lei pe care îi primesc în prezent lunar.

În comisia juridică s-a luat în discuție proiectul de hotărâre, în care era trecut introducerea părții variabile în retribuirea membrilor CA din profitul realizat. Pentru ca nu s-a dat niciun fel de aviz, proiecul nu a mai fost inclus pe ordinea de zi a ședinței de joi a CJ Botoșani.

De fapt, președintele CJ Botoșani, Gheorghe Sorescu, a spus clar că acest articol nu va fi pe ordinea de zi și la următoarea ședință extraordinară se va prezenta proiectul bugetului societății Nova Apaserv fără această majorare a indemnizației.

În cadrul ședinței de joi ar fi trebuit aprobat și bugetul de venituri și cheltuieli de la operatorul de apă, dar întrucât era în același proiect cu indemnizațiile nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Citeste si:

Facebook Comments