VIDEO! Infirmieră moartă la serviciu

Şi-a dat ultima suflare în mâinile colegilor de breaslă.

Tragedie la Spitalul Județean Mavromati, acolo unde o infirmieră, în vârstă de 50 de ani a murit în timp ce se afla la muncă.Femeia ar fi suferit un soc anafilactic care i-ar fi provocat un stop cardio-respirator.

Nenorocirea a avut loc vineri după-amiază. Angela Vieru o infirmieră în vârstă de 50 de ani lucra de ani buni la Secția Medicală I a Spitalului Județean Mavromati.

Colegii, familia, dar și cei care au cunocut-o sunt în stare de șoc. Joi împlinise 50 de ani iar vineri moartea a luat-o de lângă cei dragi. A căzut pe hol după ce i s-ar fi făcut rău.Colegii au dus-o repede la reanimare și au încercat să o stabilizeze.

Aici ar fi suferit însă un stop cardio-respirator. Cadrele medicale au încercat să o readucă la viață folosind manevrele de resuscitare dar fără izbândă. Cu toții spun că a murit mult prea devreme căci în septembrie fiica ei ar fi avut nuntă.

Rudele pun totul pe seama unui tratament cu antibiotic care i-ar fi provocat reacții adverse. Presupunerile lor s-au adeverit când medicii legiști au constatat că femeia suferise un șoc anafilactic.

Acum au mai rămas în urma Angelei doar sunetul clopotului bătând și poza în fața căreia au curs sute de lacrimi.

Citeste si:

Facebook Comments