Îngerii din întuneric vizitați de Moș Crăciun

Vă mai amintiţi povestea tristă a familiei Răchiţanu?

Familia cu şase copiii extrem de frumoşi din Centrul Vechi al municipiul Botoşani care locuia într-un fost grajd de animale ? Mama abia avea ce să le pună pe masă copiilor. Acum însă viaţa lor s-a schimbat. Totul datorită dumneavoastră, oamenilor de acasă care le-aţi întins o mână de ajutor.

Mulţi dintre cei care au aflat trista poveste au fost sensibilizaţi de modul în care trăiau îngerii din întuneric.

Pentru că au vrut să le aducă speranţa în suflete şi zâmbetele pe chipuri, mai multi oameni i-au ajutat. Copii, părinţi şi profesori şi oameni cu suflete de aur le-au adus hăinuţe, alimente şi jucării.

Printre aceştia s-au numărat şi elevii din clasa a V-a ai Scolii Nr.VII, din Botoşani, coordonaţi de dirigintele Bianca Penciuc i-au vizitat.

Pentru a le vesti Naşterea Mântuitorului, elevii clasei a XI-a G de la Colegiul Laurian împreună cu diriginta lor Lavinia Ghineţ i-au colindat.

Au primit foarte multe jucării, alimente pentru ca masa de Crăciun să fie una îmbelşugată.

Elevii au fost impresionaţi de cazul copilaşilor și nu au stat pe gânduri, ajutându-i cum au știut ei mai bine.

Mama nu are cuvinte să vă mulţumească pentru toate darurile pe care le-aţi adus. Recunoaşte că aveau nevoie de multe lucruri mai ales că peste câteva zile este Crăciunul.

Andreea, cel mai mare copil al familiei Răchiţanu s-a bucurat nespus de mult de cadourile primite. Atât ea cât şi frăţiorii ei au fost nerăbdători să afle ce au primit.

După cum bine ştiti familia locuia într-o cămăruţă în care nu exista nici măcar un geam. În căsuţa întunecoasă, cu miros de mucegai, nici măcar soarele nu intra.

Acum însă datorită dumneavoastră dar şi unor oameni cu suflet mare din satul Victoria, în cămăruţa improvizată se va monta un geam până de Crăciun. Din păcate momentan acesta este singura soluţie ca familia să aibă parte de puţină lumină şi aer curat.

Îşi doresc un dulap pentru că cel pe care îl au este neîncăpător pentru zecile de hăinuţe primite în dar.

Familia Răchiţanu vă mulţumeşte pentru ajutorul nesperat oferit acum în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Citeste si:

Facebook Comments