VIDEO! Înjunghiat în bar

La un pas de moarte după ce a încercat să își apere prietenul!

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Știubieni, a ajuns ieri seară în stare gravă la Spitalul Județean Botoșani pentru că a încercat să aplaneze un conflict. Tânărul a fost înjunghiat în abdomen de un client scandalagiu care s-a luat la harță cu un amic de-al victimei.

Nefericitul eveniment s-a petrecut duminică seara, în comuna Știubeni.

Tânărul, în vârstă de 27 de ani, se afla la un bar și juca biliard împreună cu câțiva prieteni. La un moment dat un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani, s-a luat la ceartă cu unul dintre prietenii băiatului.

În încercarea de a-și apăra prietenul și de a potoli spiritele, Daniel a intervenit între cei doi. Intervenția ar fi putut să îl coste viața, tânărul a fost înjunghiat cu brutalitate de către agresor.

Martorii la incident au sunat de urgență la 112. În câteva minute la fața locului, a ajuns o ambulanță de la Săveni care i-a acordat primele îngrijiri medicale tânărului. Victima a fost preluată mai apoi de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, care l-a transportat la spitalul din Botoșani. Medicii vor hotărâ dacă tânărul va necesita sau nu intervenție chirurgicală.

Din câte se pare autorul agresiunii este recidivist și a fost ridicat de către poițistii botoșăneni pentru audieri.

Citeste si:

Facebook Comments