Înjunghiat în Parcul Tineretului

«Urgențele» luate cu asalt de romi

Conflict terminat cu cuțitul. Doi vecini din zona Parcului Tineretului, un român și un rom, s-au luat la ceartă. Conflictul dintre cei doi este unul mai vechi. Un tânăr de etnie romă, în vârstă de 32 de ani, s-a întâlnit cu vecinul său român, în vârstă de 41 de ani, în fața blocului. Cum cei doi erau «la cuțite» întâlnirea a degenerat în ceartă, înjurături și îmbrânceli. La un moment dat, bărbatul în vârstă de 41 de ani a scos cuțitul și l-a înfipt pe la spate, în zona inimii, victima căzând ca secerată, iar vecini, care au fost martori la incident, au sunat imediat la 112.

În scurt timp a sosit Ambulanța și un echipaj de poliție. Victima a fost preluată de cadrele medicale şi transportată la UPU. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe au spus că victima a fost foarte norocoasă fiindcă lovitura de cuțit nu a atins inima. Ulterior, bărbatul a fost internat la Secţia chirurgie a Spitalului Judeţean, pentru a fi monitorizat şi tratat corespunzător.

Între timp, la UPU s-au strâns mai mult de 100 de persoane, majoritatea romi, care cereau dreptate. Pentru a evita un conflict de amploare, în zonă au ajuns jandarmii, dar şi toate echipajele de poliţie aflate la serviciu la acea oră, inclusiv cele de la Poliţia Rutieră. Mai târziu a sosit și detaşamentul de intervenţie rapidă al poliţiei.

Sâmbătă seară, agresorul a fost ridicat și dus la audieri.

Citeste si:

Facebook Comments