VIDEO! Instituția care alină sufletele copiilor

Instituția care alină sufletul copiilor a ajuns la un deceniu de existență. Centrul de Sănătate Mintală Botoșani, o instituție care a oferit o șansă la demnitate și recuperare sutelor de copii cu diferite tulburări de natură psihică sau cu handicap mintal se află astăzi la ceas aniversare.

Au trecut 10 ani de înființarea instituției, marcați de muncă, satisfacții dar și provocări. Evident în aceste momente nu au lipsit cadourile, momentele de recunoștință dar și activitățile artistice.

Acum 10 ani la Botoșani își deschidea porțile Centrul de Sănătate Mintală, o instituție necesară într-o lume care pune accent tot mai mult pe protejarea celor mai vulnerabili dintre noi. În Centrul de Sănătate Mintală și-au găsit alinarea mii de copii cu tulburări psihice sau diferite forme de handicap mintal. Astăzi, deceniul de existență a fost sărbătorit cu părinți, copii dar și angajați.

Toți cei care au contribuit și contribuie la susținerea instituției au fost recompensați și omagiați.

Nu au lipsit nici programele artistice. Micuții au dansat dar au și recitat poezii, transmise inclusiv în limbajul celor cu deficiențe de vorbire și auz.

Oaspeții, dar mai ales cei mici au primit cadouri, au desenat cu cretă pe asfalt, au dansat și au ascultat muzică. S-au bucurat de o zi petrecută împreună.

Citeste si:

Facebook Comments