VIDEO! Întâlnire cu scântei între primari

Întâlnire cu scântei între primarii de la Botoșani. Astăzi membrii asociației comunelor din România s-au întrunit pentru a discuta treburi cât se poate de serioase privind organizarea asociației. Discuțiile însă au degenerat mai ales din cauza zvonurilor privind o posibilă înlocuire din funcție a președintelui filialei, Dumitru Chelaru.

Astăzi în sala mare a Prefecturii, reprezentanții Asociației comunelor din România, filiala Botoșani s-au întâlnit pentru a discuta chestiuni cât se poate de serioase pentru lumea rurală. Printre altele și aprobarea bugetului sau raportul de activitate al președintelui filialei. Primarii au făcut însă drumul degeaba până la Botoșani. Încă de la început edilii și-au dat seama că nu există cvorum, adică orice hotărâre s-ar lua, ar fi degeaba.

Însă dacă tot s-au întâlnit primarii au stat la discuții. O parte s-au declarat nemulțumiți și au acuzat pe șefii filialei că au luat decizii, anul trecut, fără majoritatea în consiliul director și mai ales fără știrea celorlalți primari, în chestiuni importante.

Mai mult decât atât, au început să circule zvonuri privind dorința unora de a-l înlocui din funcția de președinte al Filialei pe Dumitru Chelaru, primarul de Pomârla. De altfel, acesta a spus că este dispus să se retragă dacă i se va cere.

În cele din urmă întâlnirea dintre primari s-a lăsat cu scandal.

Fără a fi statuară, ședința urmează să fie reprogramată pentru o dată ulterioară. Continuă să planeze însă zvonuri privind înlocuirea primarului de Pomârla de la conducerea filialei.

 

Citeste si:

Facebook Comments