Întârzieri la lucrările de modernizare a sistemului de alimentare cu apă

Întârzieri la lucrările de modernizare a sistemului de alimentare cu apă

Întârzieri la lucrările de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare de la Dorohoi.

Acesta a fost și scopul întâlnirii la sediul Consiliului Judetean Botoșani. La această ședință au participat Liviu Toma, vicepreședintele CJ Botoșani, Iulian Micu, director executiv la Direcția Servicii Publice, reprezentanți din conducerea Nova Apaserv, membri ai U.I.P. și reprezentantul Asistenței Tehnice pentru Supervizarea Lucrărilor, Romair, reprezentantul firmei Ludwig Pfeiffer Timișoara și conducerea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ”AQUA Botoșani”.

În cadrul întâlnirii s-a discutat și despre situația lucrărilor realizate prin contractul “Extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare aglomerarea Dorohoi” din cadrul Proiectului: “Extinderea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare-epurarea apelor uzate în județul Botoșani”.

Temele de discuție abordate în cadrul întalnirii au fost motivele care au dus la apariția unor întârzieri în executarea lucrărilor, dar și soluțiile identificate pentru recuperarea acestor întârzieri. O altă problema pusă în discuție a fost executarea lucrărilor pe străzile municipiului Dorohoi , care nu au fost reabilitate prin Programul Operațional Regional 2007-2013.

Se estimează ca într-o săptămână se va începe execuția lucrărilor, fiind deja predate amplasamentele pe 20 de străzi. Reprezentantul antreprenorului și-a asumat predarea unui grafic de lucrări revizuit în termen de 10 zile. Reprezentanții Nova Apaserv și-au asumat ca în decursul săptămânii viitoare să se deplaseze la fața locului și să verifice graficul de lucrări.

 

Citeste si:

Facebook Comments