VIDEO! Internetul, util și periculos

Botoșănenii sunt din ce în ce mai prezenți pe internet!  În ultimul deceniu internetul a devenit atât de popular, încât a prins teren chiar și în mediul rural. Oamenii îl privesc ca fiind o modalitate de informare foarte utilă și facilă, iar asta în condițiile în care este folosit cu o anumită măsură. Acesta poate fi extrem de dăunător atunci când copiii ajung să-l folosească mai mult decât este cazul.

Botoșănenii spun că internetul este un mijloc de comunicare util, iar asta pentru că informația este transmisă aproape instantaneu.

Însă cu toate acestea, oamenii țin să precizeze că, de cele mai multe ori, informațiile expuse, pot fi extrem de nocive, în special pentru generația tânără.

Despre protejarea copiilor de la conținutul dăunător de pe internet, specialiștii spun că părinții trebuie să fie extrem de atenți la ce caută aceștia când se află în fața calculatorului, tabletei sau a telefonului mobil. Supravegherea și comunicarea este foarte importantă în relația părinte-copil.

În momentul în care copiii nu răspund pozitiv la sfaturile date de părinți, aceștia trebuie să le reducă neapărat accesul la internet.

Citeste si:

Facebook Comments