Intervenţie a mascaţilor într-un apartament din Botoşani! Un bărbat s-a înjunghiat!

Intervenţie a mascaţilor într-un apartament din Botoşani! Un bărbat s-a înjunghiat!

Un scandal izbucnit, vineri seara, într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Botoşani a fost aplanat doar după intervenţia mascaţilor.

Doi soţi s-au luat la ceartă iar femeia a sunat o rudă să îi spună ce se petrece, mai ales că în apartament era şi un copil de doar câteva luni, iar bărbatul cu care trăieşte a ameninţat că se sinucide. Ruda celor doi soţi a cerut ajutor la 112 când a văzut că nu reuşeşte să pătrundă în apartament.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au solicitat intervenţia mascaţilor pentru a putea intra în locuinţă şi a-l potoli pe scandalagiu, un bărbat de 39 de ani. Înainte ca mascaţii să intre în apartament, bărbatul s-a înjunghiat în zona gatului, provocându-şi o plagă destul de adâncă. El a fost preluat imediat de cadrele medicale de pe Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri.

La spital au mers şi oamenii legii pentru a se asigura că bărbatul nu va face din nou scandal. După ce îi vor fi tratate rănile, acesta va fi transferat la Secţia de Psihiatrie.

Citeste si:

Facebook Comments