VIDEO! Intervenții în forță ale jandarmilor

Jandarmii botoșăneni au intervenit astăzi în misiuni speciale pentru a asigura ordinea și liniștea publică. Din fericire, au fost doar exerciții demonstrative ce s-ar putea însă aplica cu succes și în Centrul Vechi al urbei. Acțiunile s-au desfășurat în prezența membrilor Autorității Teritoriale de Ordine Publică.

Ședința lunară a Autorității Teritoriale de Ordine Publică s-a desfășurat astăzi la sediul Inspectoratului Județean de Jandarmi. În debutul întâlnirii, șeful jandarmilor a prezentat un bilanț de activitate și a subliniat faptul că numărul misiunilor a crescut semnificativ comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

După prezentarea datelor statistice, membrii ATOP au avut parte și de ceva acțiune. Președintele Consiliului Județean a făcut o demonstrație la masa de tenis din sala de sport a jandarmilor.

S-a vizitat și parcul auto al Jandarmeriei, iar ulterior musafirii au fost poftiți pe Poligonul Jandarmeriei unde au avut parte de câteva exerciții demonstrative.

Jandarmii au intervenit și pentru aplanarea unui conflict apărut în cadrul unui protest neautorizat. După discuții amiabile fără efect, s-a intervenit în forță.

Citeste si:

Facebook Comments