Interziși pe stadion

11 suporteri sunt nevoiți să vadă meciul la televizor

11 suporteri au interdicție de a intra pe Stadionul Municipal. Doi dintre ei sunt suporteri ai echipei oaspete și 9 sunt botoșăneni. S-a luat această decizie după o analiză făcută de comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, împreună cu responsabilul de ordine și siguranță al clubului FC Botoșani. S-a mai stabilit că desfășurarea partidei FC Botoșani – FC Voluntari prezintă un grad de risc mediu.

Pentru identificarea spectatorilor care încalcă prevederile legale în interiorul stadionului, jandarmii beneficiază de cooperarea efectivelor Poliţiei Locale Botoşani.

Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină la stadion din timp, încă de la deschiderea porţilor de acces, pentru a fi evitată aglomeraţia în zonele de intrare şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea duce la manifestări violente.

Vineri, 29 aprilie, începând cu ora 20.00, jandarmii botoşăneni vor asigura ordinea şi liniştea publică la meciul de fotbal disputat de FC Botoşani pe teren propriu, în compania echipei FC Voluntari.

Citeste si:

Facebook Comments